Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: 06303481110 | info@panettonenagyker.hu

Bonifanti mini panettone Milanese 130g

Termékadatok
Cikkszám:
BC11
Rövid leírás:
Bonifanti mini panettone Milanese 130g
24/karton
 
 
A Bonifanti céget 1932-ben alapították, amikor Vicenzo Bonifanti édesség boltot nyitott Villafranca-ban Piemonte tartományban.
Ebben a régióban a friss hegyi források biztosítják a mindig friss, tiszta levegőt, melynek eredménye a kiváló minőségű búza.
 
A Bonifanti cég természetes kovászt használ a panettone-k készítéséhez, melyhez semmilyen adalékot nem tesz.
 

A helyi kiváló összetevők mellett a vajat, a mogyorót, a csokoládét, a szabadon tartott tyúkok tojásait, a dél-olaszországi származású citrusfélék héját, a törökországi

vékony héjú mazsolát és a madagaszkári vaníliababot használják.

 
A Bonifanti panettone elkészítése:
A termék végső kiválósága csak akkor érhető el, ha a minőség minden lépésben, az összes folyamatban, az alkalmazottaknál, a munkaválasztásnál és az eljárásoknál jelen van.
 Első keverés, első kelesztés, második keverés, második kelesztés, sütés, hűtés, csomagolás: 3 nap szükséges a Bonifanti Panettone elkészítéséhez.  Az első folyamat során, a Bonifanti  élesztőkultúra  mindennapi tápláló és frissítő műveletei során a keverék megoszlik: egy részét konzerválják a későbbi munkákhoz, és egy része a      panettone első komponensévé válik.
Termékleírás

Az Albertengo cég története 1905-ben kezdődött, amikor pékséget nyitottak Monviso-hegy lábánál fekvő kisvárosban.

Panettone készítésével 60 évvel ezelőtt kezdtek el foglalkozni, mivel minden szaktudásuk megvolt hozzá.
Hosszú évek kitartó munkája vezetett oda, hogy mára az Albertengo Panettone egyet jelent a magas minőséggel és a kizárólag természetes összetevőkkel.
A cég a mai napig családi kézben van és a kalácsaikat kézzel készítik.
Hagyomás módon, kovásszal kelesztik a süteményeket, melyek így sokáig megőrzik frisseségüket és lágy textúrájukat.
Törekszenek  a hozzávalókat helyi termelőktől beszerezni,így kizárólag tanyasi tojást használnak, az IGP eredetvédett mogyoró a saját, helyi mogyoróerdőből kerül a tésztába, míg a sárgabarack Costigliole Saluzzo-ból. Az illatos őszibarack is a Monviso lábánál elterülő gyümölcsösökből való, innen az összetéveszthetelen íze és zamata.
A muskotályos boros Al Moscato panettone tökéletes összhangott mutat be két  a világon mindenhol ismert Piedmonte-i specialitás között:
az Albertengo panettone és a Piedmonte-i muskotályos bor.
Nem nehéz kitalálni az Albertengo cég jövőjét: a gondos odafigyelés, a minőség iránti elkötelezettség és megfontolt növekedés a tradíció útján.